Skip links

Wellness i spa centri Zlatibor

Za hedonistički odmor i kompletno uživanje na Zlatiboru posetite neki od SPA i wellness centara. U brojnim apartmanskim kompleksima postoje i posebne relax zone za goste. Kupanje u zatvorenom bazenu, korišćenje saune, parnog kupatila ili slane sobe samo su neki od dostupnih sadržaja. Pogledajte ponudu SPA i wellness sadržaja na Zlatiboru i doživite odmor u pravom smislu te reči.

Spa centri Zlatibor su uglavnom locirani u okviru liksuznih apartmanskih kompleksa i svojim gostima nude finsku saunu, bazen sa đakuzijem, tepidarijum, “knajp” kadice za masažu stopala, kao i sobe za masažu.

Isprobajte aroma tuševe, tropske kiše, ruske kupke, bazene sa slanom vodom i đakuzi kade sa masažerima. Pored biosaune i raznih tuševa za masažu, u nekim apartmanskim kompleksima  postoje i zone za masaže i kozmetičke tretmane. Za negu vaše kože i opuštanje tela u spa centrima na Zlatiboru pobrinuće se kvalfikovani terapeuti i kozmetičari. U ponudi je veliki izbor masaža, tretmana lica i tela, pedikira i manikira, gde se koriste isključivo preparati visokog kvaliteta – na bazi plemenitih metala, kakaoa, kokosovog, arganskog i lanenog ulja itd. Različiti gelovi, losioni i ulja poseduju regenerativna i detoksikantna svojstva, pa se njihovom upotrebom brzo postižu detoks tela i sjajni antistres efekti. 

Zlatibor spa kompleksi – u pojedinim apartmanskim kompleksima dostupni su vam programi masaže i pakovanja tela i lica koji se kreiraju prema svetskim standardima. Ovo podrazumeva tretmane u kombinaciji sa termalnim blatom, krioterapijom, aromaterapijom, mineralnim solima. Izaberite sami ili u paru neki od detoks rituala koji uključuju piling i pakovanje celog tela, te profesionalnu masažu.

Benefiti spa i wellness sadržaja su brojni. U prvom redu, opuštaju telo, eliminišu toksine, pomažu da se koža zategne, a nivo vaše energije poraste – savršena definicija odmora!

Dovoljno je da izdvojite samo par sati koje ćete provesti u nekom od SPA centara na Zlatiboru i povratićete svoju fizičku, psihičku i duhovnu ravnotežu. Zaboravićete na sve brige u wellness oazi tišine i mira.