Skip links

POLITIKA OTKAZA

POLITIKA OTKAZA CONCEPT CLUB-VELIKA RECEPCIJA

 • Zahvaljujemo se na rezervaciji I molimo Vas da obratite pažnju na sledeće uslove poslovanja Concept Cluba–Velike Recepcije.

  Uslovi plaćanja:

  Uplata akontacije od najmanje 30% avansa u roku od 48 sati nakon izdavanja profakture, ostatak se reguliše prilikom prijave u objekat. U slučaju nepoštovanja roka, Concept Club-Velika Recepcija zadržava pravo otkazivanja rezervacije.

   

  Način plaćanja u zemlji:

  • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, za efektivu na dan plaćanja,na tekući račun firme Concept Club-Velika Recepcija.

  • Platnom karticom na Velikoj recepciji (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express).

  Način plaćanja iz inostranstva:

  • Uplatom na devizni račun Concept Cluba iz inostranstva; bankarski troškovi idu na teret uplatioca, u suprotnom, troškovi će biti naplaćeni na recepciji hotela u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije, za efektivu, na dan plaćanja.

  • Platnom karticom (Master, Maestro, Visa, Visa Electron, Dina Card, American Express).

  • U slučaju promena na monetarnom tržištu Concept Club zadržava pravo korekcije cena.

  Rezervacija smeštaja koja je uplaćena u celosti, važi do 23.59h na dan dolaska.

  Otkaz ili promena termina rezervacije može biti dostavljen u pisanoj formi isključivo na mail: office@velikarecepcija.rs .

  Ukoliko rezervaciju otkažete u skladu sa navedenom politikom otkaza,avans možete iskoristit za rezervaciju nekog drugog termina,prema raspoloživosti smeštajnih kapaciteta u novom ,traženom terminu I tada važećim uslovima.

  100% punog iznosa ugovorene cene usluga biće naplaćeno u slučaju otkaza termina u sred korišćenja rezervisanih I dogovorenih usluga Concept Club-a.

  Concept Club – Velika Recepcija zadržava parvo odbiti,otkazati ili izmeniti rezervaciju ukoliko je došlo do zloupotrebe rezervacionog sastava ili je ista napravljena očiglednom greškom korisnika.