Skip links

Luksuzni apartmani Zlatibor

Ako ste za vaš odmor odabrali Zlatibor i želite kompletno opuštanje, nudimo vam nešto drugačiji doživljaj sa više komfora i potpuno hotelskim ugođajem. Luksuzni apartmani Velike recepcije nude svojim gostima kompletnu hotelsku uslugu, počev od stalno otvorene recepcije, preko dodatnih sadržaja poput spa i wellness centara, barova, restorana, pa sve do room servisa.

Pored toga što naši luksuzni apartmani nude daleko više komfora od hotelskih soba, pa su prijatniji za duži boravak, značajno će smanjiti i ukupne troškove noćenja. Po ceni najma apartmana dobićete kompletnu hotelsku uslugu i pravi doživljaj boravka u nekom od hotela Zlatibora.

Bilo da želite divan odmor sa porodicom ili romantičan vikend udvoje, naš hotelski sistem upravljanja apartmanima odgovoriće svim vašim zahtevima. Ako vam je važno da budete smešteni u strogom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini klubova, kafića i restorana, budite spremni da izdvojite nešto veću količinu novca. Najluksuzniji i najbolji zlatiborski kompleksi apartmana nude uživanje u brojnim dodatnim sadržajima, kao što su wellness i spa i zatvoreni bazeni.