Skip links

Cene apartmana na Zlatiboru

Kao najveći turistički centar Srbije, Zlatibor nudi veliki izbor smeštaja za svačiji džep i najrazličitije zahteve turista. Pod krovom Velike recepcije možete pronaći apartmane sa cenom najama koji se kreće u opsegu od 2.000 dinara po noćenju, pa sve do najluksuznijih smeštajnih jedinica za koje je potrebno izdvojiti i nekoliko desetina hiljada na dnevnom nivou.

Za nešto više para možete pronaći apartmane sa pogledom, locirane bliže zlatiborskog jezera i samog centra Zlatibora. Po ceni od oko 3.500 dinara pa naviše, možete rezervisati neki od bolje opremljenih apartmana Velike recepcije na različitim lokacijama Zlatibora. U zavisnosti šta želite od svog odmora, i u kom periodu godine boravite na Zlatiboru, prosečne cene apartmana na Zlatiboru kreću se u rasponu od 30 do 80 eura u zavisnosti od broja kreveta, lokacije, opremljenosti apartmana, i drugih pogodnosti za goste.

Ukoliko ste ljubitelj prirode i želite autentični doživljaj tradicionalnog zlatiborskog načina života, pogledajte ponudu seoskih vila koje su locirane na obroncima Zlatibora. Pored nestvarno lepih pogleda, uživaćete u tradicionalnim zlatiborskim specijalitetima, a dvokrevetni apartman će vas koštati oko 20e po noćenju.

Ukoliko preferirate najluksuzniji doživljaj tokom svog odmora, budite spremni da izdvojite nešto više para. Cene apartmana na Zlatiboru mogu varirati i preko nekoliko stotina eura ako je vaš izbor da sebi priuštite maksimalni luksuz, na nekoj od najatraktivnijih lokacija.

Šta god da ste odabrali, Velika recepcija je pravo mesto za bezbrižan odmor u kome ćete zaista uživati. Uz kompletno hotelsku uslugu, počev od tranutka dolaska na Zlatibor na raspolaganju će vam biti dodatni sadržaji Loyality Concept Cluba. Prepustite se uživanjima u našim partnerskim spa i wellness centrima, po najpovoljnijim cenama kreiranim samo za goste Velike recepcije, isprobajte najrazličitije specijaliteta partnerskih restorana, krenite na izlet, ili kreirajte sami svoju avanturu uz pogodnosti koje dobijate boravkom u nekom od naših apartmana.