Skip links

Apartmani u centru Zlatibora

Ako želite da odmor na Zlatiboru provedete smešteni na atraktivnoj lokaciji, predstavljamo vam apartmane u centru. Prednost apartmana smeštenih u samom centru Zlatibora svakako je blizina većeg broja ugostiteljskih objekata sa sjajnim menijima i specijalitetima kojima je teško odoleti. Veliki broj kafića, barova, noćnih klubova, čini centar Zlatibora najboljom lokacijom za iznajmljivanje apartmana za sve turiste željne dobrog provoda, . Osim toga, ukoliko odaberete ovu lokaciju, imaće u neposrednoj blizini i sve drugo što im je potrebno – prodavnice, butici, tržni centar, pijaca, apoteka – sve je nadohvat ruke. U blizini su i prelep trg i jezero. 

Kada je u pitanju cena apartmana u centru Zlatibora, bez obzira na dobru lokaciju, moguće je pronaći povoljan apartmanski smeštaj, sa popustima i gratis danima za duže boravke. 

Kao i u drugim delovima Zlatibora, apartmani u centru su lepo opremljeni i ispunjavaju sve turističke standarde i zahteve i najizbirljivijih turista. Kuhinja sa kompletnom opremom i aparatima, potpuno opremljena kupatila sa tuš kabinama i masažerima, udobni kreveti, terasa, TV uređaj (ili više njih) sa kablovskim kanalima, besplatna internet konekcija, obezbeđen parking – većina apartmana nudi sve ove pogodnosti. Neki apartmani u centru čak nude i sopstveni bazen, kao i wellness i spa sadržaje. Na vama je samo da isplanirate budžet, definišete sve vaše želje i potrebe tokom boravka na planini i da pronađete i rezervišete odgovarajući apartman u centru Zlatibora. Pogledajte apartmane koji se nalaze u našoj ponudi i iznajmite odličan smeštaj na najboljoj lokaciji. Bilo da vam je potreban studio apartman ili veći apartman sa jednom ili dve odvojene spavaće sobe, na našim stranicama lako ćete pronaći ono što vam savršeno odgovara. Želimo vam prijatan boravak na Zlatiboru!