Skip links

Apartmani sa bazenom na Zlatiboru

Apartmani sa bazenom – idealno rešenje za sve koji dolaze na Zlatibor i pored planinskog odmora žele i komfor najvišeg stepena. Ako vam je potrebna dodatna rekreacija i opuštanje u vodi nakon šetnje, skijanja ili planinarenja, obavezno iznajmite smeštaj koji ima zatvoreni ili otvoreni bazen.

Odmor za dušu i telo, relaksacija nakon uzbudljivog dana na planini i okrepljenje kraj vode i u vodi prijaće vam podjednako u letnjim kao i u zimskim mesecima. Zlatibor nudi veliki izbor smeštaja sa mnoštvom različitih dodatnih sadržaja. Ukoliko putujete sa decom odaberite neki od apartmana u okviru kompleksa sa velikim bazenima, ili potražite apartmane sa bazenom mirnijeg okruženja ukoliko ste se opredelili za odmor sa partnerom ili prijateljima.

Kao lekovita vazdušna banja, jedan od najvažnijih planinskih centara, ali i kao turistički centar koji nudi impresivan izbor smeštajnih objekata, Zlatibor nije slučajno među najatraktivnijim turističkim destinacijama u Srbiji. S obzirom na veliko interesovanje i sve veći broj gostiju koji traže smeštaj sa bazenom, u ovom planinskom centru sve je više objekata koji nude ovu uslugu. 

Kao posebno privlačna opcija turistima, ističu se upravo apartmani sa bazenom na Zlatiboru. Vrhunski opremljeni, prema najvišim turističkim standardima, ovakvi apartmani pariraju luksuznom hotelskom smeštaju, a nude više komfora po nižim cenama. Većina smeštajnih jedinica apartmanskog tipa poseduje Smart TV, Wi-Fi, moderne aparate i udobne ležajeve za pravi odmor. Međutim, pored ovih sadržaja, neki apartmani na Zlatiboru poseduju i sopstvene bazene, dostupne samo gostima. 

Pogledajte kompletnu ponudu za izdavanje apartmana sa bazenom na Zlatiboru – odaberite apartman po meri i uživajte u komfornom smeštaju i plivanju tokom celog dana. Potražite apartmane sa dodatnim spa i wellness sadržajima kao što su sauna, đakuzi kada ili slana soba. Posebna pogodnost u ovakvim apartmanima je što ćete bazen i spa zonu deliti samo sa gostima apartmanskog kompleksa.

Birajte smeštaj sa terasom i pogledom na zlatiborske ski staze. Uživajte u vrhunski dizajniranim sobama i uslugama koje ih prate poput room service-a. Bilo da na Zlatibor dolazite zbog romantičnog vikenda, aktivnog ili porodičnog odmora, apartman sa bazenom je odličan izbor ako tražite mesto za vrhunsko opuštanje. Pregledajte ponudu apartmanskog smeštaja i izaberite studio ili apartman koji poseduje bazen - upotpunite ugođaj i uživajte u svim čarima Zlatibora!